Условия и Такси

Работно време : Целогодишно, Понеделник – Петък от 08:00 – 18:00 часа.
Максималният капацитет на групата е 18 деца, без значение формата на посещение.

В Центъра се приемат само клинично здрави деца, удостоверено с медицински документ от личен лекар. При наличие на следните симптоми: температура над 37 градуса, кашлица, сополи, конюнктивит, едра или ситна шарка, обриви, диария – детето трябва да си остане у дома, с цел предпазване от зарази. Лекарства не се дават в центъра. След боледуване или отсъствие се изисква медицинска бележка от педиатър за удостоверяване на състоянието на детето, че може да посещава Центъра.

ТАКСИ

Новопостъпили деца, адаптивен период 2 седмици – 145.00 лв. 
360.00 лв. месечно при целодневна форма (Понеделник – Петък, 08:00–18:00ч.)
При целодневно посещение на 2 деца от семейството, второто се ползва с отстъпка 20%, при редовно посещение на Центъра.
Месечната такса включва : Комплексно детско развитие, както и допълнителни занимания с арт дейност, музика, театър, английски език и др. Чай и минерална вода. Безплатни стоматологични прегледи.

Допълнителни варианти :

  • 275.00 лв. месечно при полудневна форма на посещение (понеделник–Петък, 08:00–13:00ч. или 13:00ч.-18:00ч.)
  • гостуване (5.00 лв./час, при наличие на места в групата);
  • при заявка за гостуване за повече от 1 ден в една седмица до 3 часа на ден (при наличие на места в групата) – 3.50лв./час. Заплаща се еднократно. Гостуващите се приемат без запазване на място пред новопостъпващо дете, което е на постоянни посещения.
  • Месечните такси се заплащат на място или по банков път в началото на текущият месец (от 1-во до 5-то число).
  • При отсъствие на дете поради боледуване за повече от половин месец (след представяне на бележка от педиатър), се заплаща половин такса.
  • При отсъствие на дете по собствено решение взето от родител, в рамките на месец или повече, то за този период се заплаща сумата от 150 лв. (на месец). Тя гарантира, че детето има място, което се пази. В противен случай се заема от следващото в „Листата на чакащите“ дете.
  • Отписването от посещения е с 1-месечно предизвестие. В противен случай, се дължи 1 пълна месечна такса.
  • Месечната такса не включва изхранване. Доплащането за кетъринг е на база брой дни на посещение и се заплаща в края на предходният месец. Повече за Кетъринг Happy Baby ТУК. Отказ от храна се заявява най-късно до 10:00ч. на предходния ден, в противен случай се заплаща.

При проявен интерес, моля изпратете попълнена анкетната карта в подменю „Записване“ .
Ние ще се свържем с Вас !